Norwegian site under construction

IMG_20180417_180433897_BURST000_COVER_TOP.jpg

LIMINAL FACE Work in progress, 22. april, kl. 20.00, Siljustøl, Bergen

Occasional mot béat

Installasjon av Ursus produksjoner. 
Den driftige troikaen snubler inn i det som skal bli deres tredje opera med denne lille smakebiten av første del, en barneforestilling om mellomrom og overganger. En boks. Noen lyder. Litt handling.

Ursus produksjoner er et produksjonsselskap for scenekunst. Det ble etablert i 2015 og består av Lena Buchacz, Sigurd Fischer Olsen og Roar Sletteland. Deres neste prosjekt heter Liminal face og skal produseres i tre versjoner: en opera for barn, en installasjon og en opera for voksne.

Tekst og musikk: Olsen, Buchacz, Sletteland
Sang: Silje Aker Johnsen
Kostyme: Gøril Wallin
Produsent: Elisabeth Gmeiner

https://www.avgarde.no/

 

LIMINAL FACE

 

Ursus produksjoner er i gang med et nytt operaprosjekt kalt Liminal Face. Tittelen henspiller på overgangsfaser som russetid og utdrikningslag, der samfunnets spilleregler for en kort periode settes til side. Liminalitet er et begrep hentet fra antropologien, hvor det omhandler bestemte, tvetydige stadier i overgangsritualer, hvor individet har en uklar identitet, er ekstra sårbar eller forvirret, midt mellom barn og voksen, levende og død, gift og ugift. Forestillingen skal produseres i tre varianter – en barneforestilling, en installasjon og en versjon i samme landskap som de foregående forestillingene fra Ursus produksjoner. 

Prosjektutvikling ble gjennomført i Oslo, Bergen og Vilnius sommeren 2017, generøst finansiert av Bergen kommune og Morten Eide Pedersens minnefond. Prosjektet er nå i gang med produksjonsfasen.

Første del skal ha premiere høsten 2018. 

BILDER

Photo by Ursus produksjoner

Photo by Ursus produksjoner